Julekugler

Hjem » Hele vores julesortiment » Type » Julekugler
Julekugler

Viser alle 13 resultater

Vis:
Filtrer

Glas hus

Kort fortalt:

Fineste lille glas hus med på malet træ, dør og vinduer, sne på taget.

Til træet eller troldegrenen eller hvor du syntes det vil hænge op pynte fint.

Glas hus, rødt tag

Kort fortalt:

Fineste lille glas hus med på malet vinduer.

Til træet eller troldegrenen eller hvor du syntes det vil hænge op pynte fint.

Glas ophæng

Kort fortalt:

Vintage pige motiv på forsiden og krakeleret sølv / fattigmandssølv på bagsiden.

Glaskugler cremefarvet med sølv blomster

Kort fortalt:

6 flotte håndmalede glaskugler fra polen.  Ø 7,5- 8 cm.

Til juletræet eller som pynt i vinduet eller på troldegrenen.

Glaskugler røde med sølv engle & guld stjerner

Kort fortalt:

6 flotte håndmalede glaskugler fra polen.  Ø 7,5- 8 cm

Røde med sølv engle og guld stjerner.

Flotte på juletræet eller andre fine steder

Glaskugler sorte med sølv blomster

Kort fortalt:

6 flotte håndmalede glaskugler fra polen.  Ø 7,5- 8 cm

Glaskugler sølv med guld glimmer striber

Kort fortalt:

6 flotte håndmalede glaskugler fra polen.  Ø 7,5- 8 cm

Sølv blank og mat med guld streger/striber

Grøn glaskugle

Kort fortalt:

Alia glaskugle Ø5 cm findes i en større størrelse og i 2 andre farver

Grøn glaskugle

Kort fortalt:

Alia glaskugle Ø8 cm findes i en mindre størrelse og i 2 andre farver

Kæmpe julekugle, rød med julemand. Ø 40 cm.

Kort fortalt:

Rød julekugle med 2 x 2 billeder af julemanden.

Det ene er julemanden på vej med sækken, der er der 2 lys øverst på billedet. Det andet billed der sidder julemanden og læser, her er der 4 lys, et i hvert hjørne.

Julekuglen er så stor at den kan enten til at stå på gulvet eller hænge ned fra loftet.

Der er 12 LED som skifter farve stille og roligt, lystet går ud og starter så op igen. der er 2 øverst på det ene billed og 4 i alt på det andet billled.

Der medfølger ikke batterier – bruger 3 stk AA batteri.

 

Lilla glaskugle

Kort fortalt:

Alia glaskugle Ø5 cm findes i en større størrelse og i 2 andre farver

Lilla glaskugle

Kort fortalt:

Alia glaskugle Ø8 cm findes i en mindre størrelse og i 2 andre farver

Rød glaskugle

Kort fortalt:

Alia glaskugle Ø5 cm findes i en større størrelse og i 2 andre farver

Julekugler

Velkommen hos JansenDekor. Her finder du altid et kæmpe udvalg af vidunderlig julepynt, såsom julekugler i forskellige størrelser og til en billig pris.

Vi har også skønne kravlenisser, babynisser, julepynt til ophæng, badeforhæng til julen, magiske nissedøre og andet juletræspynt. Ja vi har faktisk alt, hvad der skal til for at skabe den perfekte julestemning i hjemmet.

Alt i billige julekugler til juletræet

Vi bestræber os altid efter at give det fuldendte udvalg af julepynt til hjemmet. Om det er juletræspynt til juletræet eller om det er nisser til at stille på en flad overflade, så har vi det i vores kæmpe udvalg. Selvom at vi kalder vores julekugler for “billige julekugler”, skal du altså ikke være bekymret for kvaliteten. Vi sørger blot for at give dig en skarp pris uden at gå på kompromis med kvaliteten, og det gør sig egentlig gældende på alt vores vidunderlige brugskunst.

Gå endelig på opdagelse i vores udvalg nu og find de julekugler, der er perfekt til din pyntning.

Flere farver og størrelser

Når du bevæger dig rundt i vores udvalg af billige julekugler, så finder du både julekugler i forskellige farver, størrelser og materialer. Vi har flere forskellige glas julekugler i mange forskellige farver. Vi har bl.a. yndige glas julekugler med guld glimmer, og røde glaskugler med sølv engle og guld stjerner. Som det fremgår af vores udvalg, så bestræber vi os altid på at have et bredt sortiment, hvor der er noget for enhver smag.

Vi ved at nogle har julepynt, hvor de tager udgangspunkt i et bestemt tema og farvevalg. Derfor finder du også forskellige farver og størrelser på vores julekugler. Fælles for vores julekugler er, at de er perfekte til at hænge og pynte op til jul med. Vores pynt til juletræet kommer altid med en billig pris. Det gør sig gældende for alle vores produkter dvs. også andet end vores billige julekugler. Julekuglerne kan selvfølgelig også hænges op andre steder end på jeres juletræ.

Glas julekugler

Det er meget forskelligt fra familie til familie, hvad end om de bruger mest glas eller plastik julekugler, men om du vælger det ene eller det andet, så kan du sagtens få en høj kvalitet på dine julekugler. Vores julekugler er af glas og nogle håndlavet fra polen. Julekugler har vi også i ensfarvede med forskellig slibning.

Kæmpe Julekugler

Vi har også kæmpe julekugler til at stå til pynt på gulvet eller hængende i en stor hal. De kæmpe julekugler  er med hyggeligt lys i.

Vi har selvfølgelig hurtig levering på vores julekugler.

Hvor stammer julekuglen fra?

Her på JansenDekor er vi lidt nogle nørder omkring vores julepynt, og det betyder selvfølgelig at vi også elsker at studere historien bag vores magiske brugskunst. Vi oplever dog at mange faktisk ikke er klar over, hvor meget historie der f.eks. er i vores julepynt og vores juletræ.

I gamle dage var julekugler mange penge værd. Der findes selvfølgelig stadig julekugler i dag, der kommer med en høj pris, men det er bestemt muligt at få en billig pris på ens julekugler i dag. Julekuglen stammer faktisk fra en sydøst tysk by ved navn Lauscha, der har været kendt for sine glas fabrikker, helt tilbage fra 1600-tallet. Det siges at det var tilbage i 1597 at man begyndte at producere helt runde og simple glaskugler. Dem som vi senere hen kender som julekugler, men de fik først virkelig deres store udbredelse i forbindelse med et besøg fra den amerikanske forretningsmand Frank Woolworth, som så et stort forretningspotentiale i disse julekugler. Tiden har også vist os at Frank Woolworth havde fat i den lange ende, hvad det angår.

Stort udvalg af brugskunst til dit juletræ og hjem

Gå på opdagelse i vores sortiment af brugskunst til dit juletræ eller dit hjem. Du finder et stort udvalg af nisser, både drenge- og nissepiger. Vi har også alt, hvad du skal bruge til at skabe det ideelle julelandskab i hjemmet. Brugskunsten kommer også med LED lys i flere af produkterne, da vi føler at det lige giver et lidt mere magisk og hyggeligt udseende til landskabet.

Du kan også få jule brugskunst til jeres badeværelse. Her finder du både badeforhæng og måtter til badeværelset. På den måde kan du virkelig få julestemningen med ind i alle jeres værelser og rum i hjemmet.

Køb hos JansenDekor med hurtig levering

Ønsker du en god pris på dit pynt til jul eller påske? JansenDekor er din leverandør af pynt og brugskunst til diverse højtider. Vi har også almindeligt brugskunst, som kan anvendes hele året rundt. Køb jeres julekugler online her på webshoppen, og vi sørger for at du har dine julekugler hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til et af vores produkter eller måske din ordre? Så kontakt os endelig på tlf. 27 89 85 83  Mandag – Fredag mellem kl 10-14, vi modtager også SMS. Du er også meget velkommen til at skrive til os på vores mail: kontakt@jansendekor.dk.

Vi går efter at besvare din forespørgsel inden for 1 døgn i hverdagene.

Hvis du ønsker at besøge os fysisk i stedet, er du meget velkommen i vores gårdbutik på Næstvedvej 262, 4760 Vordingborg.

Vi glæder os til at modtage din ordre.

Til toppen
Luk
Luk
Shop
Filtre
0 Ønskeliste
0 Kurv
Luk

Min kurv

Kurven er tom

Fortsæt indkøb